A novel method for classification of wine based on organic acids
Název česky | Nová metoda pro klasifikaci vína založená na organických kyselinách |
---|---|
Autoři | |
Rok publikování | 2019 |
Druh | Článek v odborném periodiku |
Časopis / Zdroj | Food Chemistry |
Fakulta / Pracoviště MU | |
Citace | MILOVANOVIĆ, Miodrag, Jiří ŽERAVÍK, Michal OBOŘIL, Marta PELCOVÁ, Karel LACINA, Uros CAKAR, Aleksandar PETROVIC, Zdeněk GLATZ a Petr SKLÁDAL. A novel method for classification of wine based on organic acids. Food Chemistry. Elsevier Science, 2019, roč. 284, June, s. 296-302. ISSN 0308-8146. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.113. |
www | web časopisu |
Doi | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.113 |
Klíčová slova | Carboxylic acids; Capillary electrophoresis; Biosensor; Principal component analysis; Self-organizing map |
Popis | Bioelektronický jazyk spojený s chemometrickým zpracováním měřených hodnot, sloužící pro klasifikaci vín dle obsahu karboxylových kyselin. |
Související projekty: |